Kennedymars – 80 km afzien voor chronisch zieke kinderen

Op zaterdag 4 juli en zondag 5 juli loop ik samen met Martijn Holtkamp en Frank Silverentand de langste afstand van de Kennedy-Mars. Deze afstand van maar liefst 80 km (minimaal 16 uur) lopen wij om geld op te halen voor het Kinderfonds Franniez. http://www.franniez.nl

Voor kinderen met kanker is er de Kanjer kralenketting en voor kinderen met een hartafwijking de TikkieRing. Beide een enorme steun in een moeilijke tijd… en houvast. Er zou toch voor alle chronisch zieke kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 ook een dergelijk hulpprogramma moeten zijn? Dat is er, het Franniez-verzamelsysteem. Een hulpprogramma voor alle chronisch zieke kinderen. Voor mij de reden om dit goede doel te kiezen en daarvoor te lopen.

Ik hoop dat je samen met mij dit kinderfonds financieel wilt ondersteunen zodat elk chronisch ziek kind in Nederland ook het Franniez verzamelsysteem krijgt en daardoor de afleiding en steun die het verdient.
Eén systeem kost €30 per kind en wij willen met deze actie zoveel mogelijk kinderen helpen. Help je mee? Druk op deze linkhttp://www.geef.nl/michielpreymann

De Kennedy-Mars is tevens de aftrap van mijn idee om deze kinderen te helpen en te koppelen aan een hardloper, een Running Angel. Met het Kinderfonds Franniez ben ik een samenwerking aan het opzetten, waarin ik dit wil realiseren en dit wil combineren met mijn passie voor hardlopen. Binnenkort meer over mijn initiatief op http://www.runningangels.nl. Ik hou jullie op de hoogte!

Tot de grote dag is nog circa één maand. Die tijd zullen we nog hard nodig hebben om in de vereiste conditie te komen. Als je het goed vind, stuur ik je af en toe een bericht met de vorderingen.

Wij zijn tevens te volgen op Facebook:https://www.facebook.com/groeps/Kennedymars/

Groeten Michiel