19 e “INEKE PRONK MEMORIAL” ZWEMLOOP

Op zaterdag 13 mei 2017 zal de 19e “Ineke Pronk memorial” zwemloop georganiseerd worden. Ook dit jaar belooft het weer een leuke en sportieve happening te worden. Met mogelijkheden voor zowel individuele atleten als duo’s. Natuurlijk is het leuk om als eerste te eindigen en de beker te winnen als beste man, beste vrouw of als beste team? Nog leuker is het om jezelf te verslaan en gewoon deel te nemen. Want voor dit evenement geldt: “meedoen is belangrijker dan winnen”.

Bij aanvang van het nieuwe triatlonseizoen is het mogelijk om elkaar de maat te nemen. Het loopparcours is snel en bestaat uit meerdere rondes waardoor het publiek prima zicht heeft op jullie prestaties. Wij hopen dat dit zal leiden tot een nieuw parcoursrecord voor dames, heren en duo’s.

Wij willen jullie d.m.v. deze brief alvast op de hoogte brengen van enkele feiten betreffende deze ‘wedstrijd’, die gaat over 500m zwemmen en 5 km hardlopen. Je kan ook met een team meedoen, waarbij de één zwemt en de ander loopt. Eventueel kan de organisatie zorgen voor een teamlid.

Laat dus spoedig weten of je deelneemt.

De tijden zijn: 7.00 uur zwembad open

7.20 uur briefing wedstrijdleider

7.30 uur start individueel & duo’s

8.00-8.05 finish 1e loper

8.20 uur finish laatste loper

8.50 uur prijsuitreiking

Voor meer informatie kun je terecht bij: Ton Zajac (Tel: 06-55 306 290 e mail tonzajac@ziggo.nl) of Onno Dekker (Tel: 06-55 286 766 e-mail: onno.dekker@hetnet.nl)

Let op! Geef je op tijd op, want: “Wie het eerst komt wie het eerst maalt”. Kun je niet deelnemen vanwege een blessure of trainingsachterstand, geef je dan op voor een team (wij zoeken wel een passende loper of zwemmer).

Ook zoeken wij natuurlijk vrijwilligers die ons terzijde willen staan om van deze editie een geweldig feest te maken. Je kunt je ook hiervoor via de mail opgeven.

Wij hopen op een gezellige zwemloop en wij verwachten veel toeschouwers!

TOT zaterdag 13 mei 2017 , DE ORGANISATIE

Deelname zaterdag 13 mei 2017 O Ja , ik doe mee aan de Duathlon (kosten € 1,50). Indicatie zwemtijd: …………

OJa , ik doe mee aan de Duathlon maar wil alleen Zwemmen / Lopen (kosten € 3,00 per team). Indicatie zwemtijd: …………

O Nee, ik doe niet mee maar wil wel helpen als vrijwilliger

O Noteer voor mij de volgende vrijwilliger: ……………………………….. Mijn naam is: ……………………………….. 

 

Deelname aan dit evenement geschiedt op geheel eigen risico. Iedere deelnemer en vrijwilliger is verantwoordelijk voor zijn eigen spullen en gezondheid. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen. Door deel te nemen aan dit recreatieve evenement verklaar je hiermee akkoord te gaan.